• koska 2018 0
  • koska 2018 1
  • koska 2018 3
  • koska 2018 2

CZSS Našice poziva sve zainteresirane osobe koje se žele baviti udomiteljstvom

na . Objavljeno u Novosti

CZSS Našice poziva sve zainteresirane osobe koje se žele baviti udomiteljstvom i/ili prikupiti informacije vezane za udomiteljstvo djece ili odraslih osoba da prisustvuju predavanju stručnih djelatnika CZSS Našice koje će se održati dana 26.04.2016. u prostoru Gradske vijećnice Grada Našica, Trg dr. Franje Tuđmana 7 s početkom u 13,00 sati.

Cilj predavanja je upoznati širu zajednicu o tome što udomiteljstvo predstavlja, tko sve može biti udomitelj, kako se postaje udomitelj, kojoj skupini korisnika je potreban smještaj u udomiteljsku obitelj i kome se možete obratiti ukoliko se želite baviti udomiteljstvom. Također, u okviru predavanja, poslušat će se i odgovoriti na pitanja koja Vas zanimaju u okviru udomiteljstva. Veselimo se vašem dolasku! Tim za udomiteljstvo CZSS Našice

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški