OBAVIJEST O IZDAVANJU PROPUSNICA

na . Objavljeno u Civilna zaštita

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Stožer civilne zaštite Općine Koška izdaje propusnice za okolnosti iz točke II.e – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama.

Zahtjevi se zaprimaju od 8,00 do 13,00 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Koška, a propusnice se izdaju slijedećeg dana.

Zahtjev možete preuzeti na ulazu u Općinu Koška ili ga možete ispisati s internetske stranice Općine Koška.

Ispunjeni zahtjev molimo dostavite putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te ćete propusnicu dobiti na navedenu adresu elektroničke pošte.

Ukoliko zahtjev niste u mogućnosti dostaviti putem elektroničke pošte, molimo ispunjeni zahtjev ubacite u poštanski sandučić Općine Koška, koji se nalazi s bočne strane općinske zgrade (pričvršćen na ogradi gdje je ulaz u stambeni dio zgrade).

Preporuča se da se propusnice izdaju elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih elektronskom poštom ili drugim načinom bez socijalnog kontakta, a da se u Stožer civilne zaštite građani obraćaju osobno samo iznimno, ako nikako drugačije ne mogu zatražiti propusnicu.

Molimo da se zahtjevi za propusnicu podnose samo u opravdanim slučajevima jer samo odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

ZAHTJEV

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški