Proveden WIFI4EU projekt

na . Objavljeno u Novosti

Na prvom natječaju u sklopu europske inicijative WiFi4EU, Općini Koška dodijeljen je voucher  u vrijednosti od 15.000 eura. Dodijeljenim sufinanciranjem Općina Koška izgradila je besplatnu bežičnu Internet mrežu na javnim prostorima. Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava (Grant agreement) je sa Innovation and Networks Executive Agency (INEA) potpisan dana 19. prosinca 2018., a postupak jednostavne nabave proveden je 2020. godine. Nakon provedenog uspješnog daljinskog testiranja wifi mreže od strane INEA-a dobavljaču je isplaćen vaučer. Inicijativom WiFi4EU poboljšat će se povezivost, posebno na mjestima gdje je pristup Internetu ograničen.
Tijekom provedbe ovog projekta bit će provedene i odgovarajuće aktivnosti informiranja, promoviranja i osiguravanja vidljivosti programa. Lokacije na kojima su instalirane pristupne točke su: Općina, Dom Lovaca i strijelaca, DVD Koška, Škola, Dječji vrtić Tintilinić Koška, Zdravstvena ambulanta, Poslovna zgrada (Zadruga).

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški