Međugeneracijska solidarnost kroz kulturu i sport – likovne radionice i radionice ručnog rada

na . Objavljeno u Novosti

Sadržaj: U sklopu projekta "MEĐUGENERACIJSKA SOLIDARNOST KROZ KULTURU I SPORT“ na kojem su partneri LAG Karašica, Općina Bizovac, Općina Koška i Općina Punitovci, održane su prve radionice (likovna i ručni rad) u Domu lovaca i strijelaca u Koški. Nikolina Steinbruckner je objasnila sudionicama kako je zamislila provedbu i koje će slikarske tehnike provoditi. Andrea Krišto je sve sudionice upoznala sa tehnikama oslikavanja.

Svrha projekta je razviti novu socijalnu uslugu, poboljšati socijalne, kognitivne i kreativne vještine najmanje 100 osoba starijih od 54 godine i povećati njihovu socijalnu uključenost i kvalitetu života uvođenjem novih socijalnih usluga i provedbom prilagođenih kulturno-umjetničkih aktivnosti na području općina Petrijevci, Bizovac, Koška i Punitovci kao i uključivanje najmanje 100 osoba mlađih od 29 godina iz ruralnih sredina u društveni život zajednice kroz razvoj i unapređenje njihovih znanja i vještina razvojem dodatnih sadržaja kako bi im se osigurao kvalitetniji život za ostanak u svojim mjestima.

Projektom će se kroz različite radionice (radionica slame, ručnog rada, glazbenih i likovnih radionica) poboljšati kvaliteta života osoba iz ciljanih skupina.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški