U Nizi održana pokladna i valentinovska zabava

na . Objavljeno u Obavijesti

U organizaciji Dječje športske akademije "Niza" u subotu je u Nizi održana pokladna i valentinovska zabava. Počelo je maskenbalom u poslijepodnevnim satima, a koji je organiziran za djecu uz šetnju ulicama sela, te na kraju paljenjem fašnika i dječjom zabavom u prostorijama doma na igralištu.

Navečer je nastavljeno druženje starijih mještana i gostiju iz okolnih mjesta uz živu glazbu, ples srdaca, izbor najbolje maske i tombole. Stotinjak tombola je razgrabljeno u kratkom roku, a najvredniju ljetovanje na moru u Zatonu  u trajanju od 7 dana za 4  osobe pripalo je gđici Sanji Mauhar. U izboru za najbolju masku prva nagrada je pripala gđici Gloriji Jurišić.  Na kraju zahvaljeno je svima koji su na bilo koji način pomogli  i došli na zabavu, a posebno obitelji Kumrić koja je osigurala glavnu nagradu ljetovanje na moru,  OPG Marica Jug za donaciju sokova, obitelji Jurišić na izradi fašnika i zastave, obitelji Sitaš na donaciji pregršt slatkiša za djecu, obitelji Ive Jug na donaciji tombola,  Dariji Komak na donaciji sokova i piva i svih drugima koji su donirali nagrade za tombole (desetak obrta i tvrtki), te općini Koška na novčanoj donaciji.

Na kraju od svih prisutnih mogle su se čuti riječi pohvale  svezi organizacije, te se nadamo i radujemo sličnim druženjima u budućnosti. 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški