Robert Jakovac novi/stari predsjednik NK "Omladinac" Niza

na . Objavljeno u Obavijesti

U subotu 7. 3. održana je izborna Skupština NK Omladinac Niza uz prisustvo članova, igrača i simpatizera u prostorijama Mjesnog doma na igralištu. Ispred Nogometnog središta Našice Skupštini je nazočio Marinko Sarajlić član Izvršnog odbora NS Našice. Skupština počela predstavljanjem izvješća o radu i financijskog izvješća u prošloj  godini. Naglašeno da se seniorski sastav vratio u 2. ŽNL Našice, gdje zasada drži odlično sedmo mjesto od 15 ekipa.

Seniorska ekipa je od Nogometnog središta Našice dobila priznanje za najbolju ekipu u prošloj godini.Pionirska ekipa za koji nastupaju polaznici Dječje športske akademije "Niza" za sada drži solidno 10 mjesto od 14 ekipa. U financijskom izvješću naglašeno je da je klub izvršio sva plaćanja i da nikom nije dužan. Nakon toga razriješilo se dosadašnje vodstvo kluba i počelo se sa izborom novog vodstava. Za novog predsjednika je izabran jednoglasno Robert Jakovac na mandat za slijedeće 4 godine.

Novi predsjednik je predložio i novi Izvršni odbor u sastavu Krunoslav Bencek - tajnik,  Stephanie Jug - blagajnik, te članovi Zdravko Kuzminski, Željko Ćosić, Ivana Paska i Florijan Kuzminski, a što je također jednoglasno podržano. Za novi Nadzorni odbor izabrani su Rudi Pajnić predsjednik i Dragan Kumrić i Ivica Bardy članovi.  Također je predstavljen novi Statut kluba koji se morao uskladiti sa novim Zakonom o udrugama. U predstavljanju programa za ovu godinu naznačeno je kao glavni cilj ostanak kluba u 2. ŽNL Našice, te izrada zaštitne mreže iz sjevernog gola, nove kanalizacije sa pripadajućom septičkom jamom, uređenje svlačionica i prostorija. 

Na kraju Skupštine zahvaljeno svim sponzorima i donatorima na čelu sa Općinom Koška, te svim koji su na bilo koji način pomogli radu kluba. Nakon Skupštine nastavljeno kraće druženje svih nazočnih.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški