Održana 85. Skupština DVD Breznica Našička

na . Objavljeno u Obavijesti

U subotu je u vatrogasnom domu u Breznici održana 85. redovna izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Breznica Našička. Nakon himni, minutom šutnje odana je počast svim preminulim vatrogascima od prošle godine. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD Breznica Našička Ivan Mucafir, koji je prezentirao izvještaj o radu i financijski izvještaj u prošloj godini, te predstavio plan rada i financija za ovu godinu.

O ostalim aktivnostima društva izvješće je podnio zapovjednik Oliver Dragozet koji je napomenuo da je u prošloj godini DVD najviše intervencija imao kod proljetnih poplava. Naglašeno da je najveći uspjeh postignut u privlačenju mladih u rad DVD-a, pa su tako formirane ekipe djece i mladeži, a formirana je i ekipa žena koje su izborile plasman na županijsko natjecanje vatrogasaca. Skupštini su uz brojne vatrogasce i članove DVD-a Breznica Našička bili prisutni i uvaženi gosti načelnik Općine Koška Zoran Kovačević, zamjenik načelnika Miroslav Čukić, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, predsjednik NK "Mladost" Breznica Našička Ivan Teklić i Katica Adžić ispred Udruge žena. Isto tako skupštini su prisustvovali predstavnici prijateljskih DVD-a iz Koške, Ledenika, Našica,Markovca,Jelisavca, Lile, Velimirovca i Šljivoševaca. Na kraju je na potpori u radu zahvaljeno Općini Koška, Vatrogasnoj zajednici Našice, županiji Osječko-baranjskoj, Autoelektričarskom obrtu vl. Bore Janjića i OPG Divljaković.

¸

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški