Obavijest o otvaranju reciklažnog dvorišta

na . Objavljeno u Obavijesti

Urbanizam d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo obavještava cijenjene korisnike usluge odvoza miješanog komunalnog otpada s područja Grada Valpova, Općina Bizovac, Koška i Petrijevci da će dana 16.siječnja 2017. godine sa radom započeti Reciklažno dvorište Valpova na adresi Sunčana bb Valpovo.

Reciklažno dvorište Valpovo biti će na raspolaganju svim našim korisnicima sa područja Grada Valpova, Općina Bizovac, Koška i Petrijevci svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 07:00-20:00 sati te subotom od 07:00 do 22:00 sata ( Dnevna pauza od 10:00-10:30 te od 17:00 do 17:30). Nedjeljom i blagdanima reciklažno dvorište neće raditi.

Na Reciklažno dvorište Valpovo korisnici naših usluga će uz predočenje osobne iskaznice moći dopremiti i odložiti sljedeće vrste otpada: kiseline, lužine i otapala; fotografske kemikalije; fluorescentne cijevi i otpad koji sadrži živu; pesticide; odbačenu opremu koja sadrži klorofluorougljike; jestiva i motorna ulja i masti; boje: tiskarske boje, ljepila i smole; deteržente; električnu i elektroničku opremu; citotoksike i citostatike; drvo koje sadrži opasne tvari; tekstil i odjeću; metale i ambalažu od metala; staklo i staklenu ambalažu; papir i karton te ambalažu od papira i kartona; plastiku i ambalažu od plastike; kompozitnu ambalažu i ambalažu onečišćenu opasnim tvarima; metalnu ambalažu uključujući prazne spremnike pod tlakom;

Pravnim osobama odlaganje otpada na Reciklažno dvorište Valpovo nije dozvoljeno. Obveza im je otpad zbrinjavati putem ovlaštenih sakupljača i oporabitelja.

Koristimo ovu priliku zahvaliti se svim našim korisnicima na iznimnom doprinosu pri izdvajanju i selektiranju korisnog otpada unutar vaših kućanstava. Vaše aktivno učešće je prva stavka u procesu recikliranja i izravna pomoć razvoju gospodarstva, očuvanju prirodnih resursa i smanjenju ukupne količine otpada na čemu smo Vam iznimno zahvalni.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški