Noćni malonogometni turnir na asfaltu Niza 2017.

na . Objavljeno u Obavijesti

U petak 30.6. i subotu 1.7. odigran 6. po redu Noćni malonogometni turnir na asfaltu Niza 2017. u organizaciji NK "Omladinac" Niza. Igralo se 4+1, što je donijelo brzi i kreativan nogomet. Nastupilo 16 ekipa, iako je zainteresiranih bilo i više, ali zbog noćnog termina odigravanja ostalo se na navedenom broju. U petak odigrane utakmice po grupama, a u subotu se krenulo sa četvrtfinalima.

Osječko - Perini sinovi 3:0
MKM Team - Lješnjak United 3:1
Bujdini sinovi - CB Nexe 1:1 (3:2 penali)
City Cafe - Španeri 2:1

Polufinale
MKM Team - Bujdini sinovi 6:3
Osječko - City Cafe 0:0 (3:2 penali)

za 3 mjesto
City Cafe - Bujdini sinovi 4:0

za 1 mjesto
MKM Team - Osječko 3:1

Pobjednik 6. Noćnog malonogometnog turnira Niza 2017. je ekipa MKM Team.

Najbolji igrač turnira je Matijas Mijić iz pobjedničke ekipe MKM Team, kao i najbolji strijelac Dražen Čavar. Najbolji vratar je Marijo Banović iz drugoplasirane ekipe Osječko. Između četvrtfinala i polufinala revijalnu utakmicu su odigrala djeca kategorije U-8 i U-10 polaznici Dječje športske akademije "Niza".

Na kraju organizator je zahvalio svim ekipama na dolasku, fer i korektnoj igri, gledateljima na posjeti, sudačkoj trojki, glavnom sponzoru turnira Osječkoj pivovari i ostalim sponzorima, te svim volonterima koji su svojim radom doprinijeli uspješnoj organizaciji turnira. Slijedeći turnir najavljen je za prvi vikend u mjesecu srpnju 2018. godine.

Prošli vikend u nedjelju 25.6. održan 3. Ljetni nogometni turnir mladeži Niza 2017. u organizaciji Dječje športske akademije "Niza", a na kojem je sudjelovalo 100-tinjak djece. Počelo polufinalnim utakmicama u kategorijama U-8 i U-10. U kategoriji U-10 (djeca do 10 godina) u prvoj utakmici ekipa DŠA Niza bila bolja od ekipe NK BSK Termia Bizovac rezultatom 6:1. U drugoj utakmici NK Vihor Jelisavac je bio bolji od ekipe NK Mladost Stipanovci 6:0. Za treće mjesto ekipa NK Mladost iz Stipanovaca je bila bolja od ekipe iz Bizovca 1:0,

U kategoriji U-8 ekipa NK Željezničar iz Markovca je bila bolja minimalno od ekipe NK Martin 1:0, a drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Dša Niza poražena od ekipe NK FEŠK Feričanci rezultatom 4:0. Za treće mjesto od Dša Niza bila je bolja ekipa iz Martina rezultatom 2:0. Nakon utakmica za treće mjesto na naše mjesto i okolicu obrušilo se olujno nevrijeme praćeno jakom kišim i vjetrom pa finalne utakmice nisu igrane. Nakon izvlačenja u kategoriji U-10 pehar za prvo mjesto pripalo je ekipi Dša Niza, a drugo mjesto ekipi NK Vihor Jelisavac. U kategoriji U-8 sretnije ruke je bila ekipa NK Željezničar iz Markovca kojoj je pripao pobjednički pehar, a drugo mjesto je pripalo ekipi NK FEŠK Feričanci, Na kraju zahvala svim ekipama na dolasku, sponzorima na čelu sa Općinom Koška, Osječkoj pivovari, Trgovinama Pec, Nogometnom središtu Našice, sucima utakmice, gledateljima i svim volonterima koji su pomogli u organizaciji turnira.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški