Maskenbal u Nizi

na . Objavljeno u Obavijesti

U Nizi u subotu u organizaciji Dječje športske akademije "Niza" održan već tradicionalan maskenbal. Počelo dječjom povorkom kroz selo, paljenjem fašnika, izborom najbolje maske i zabavom. Navečer su se zabavljali stariji uz maske i živu glazbu, bogatu tombolu, izbor najljepše maske i dr. Prva nagrada na tomboli bilo je ljetovanje sedam dana na moru u Zatonu kod Nina, a sretne ruke bio je Krešo Bušić. Prvu nagradu za najbolju masku osvojili su Barbara i Kruno Tomac.

Na kraju organizator DŠA "Niza" zahvalio se na dolasku svima, posebno obitelji Marice i Drage Kumrić na prvoj nagradi tombole, Općini Koška na financijskoj potpori, te velikom broju donatora raznih tomboli kojih je bilo 240. Također je zahvaljeno i svim volonterima akademije bez kojih ovaj događaj ne bilo moguće organizirati.

Prije desetak dana održana je redovita izborna Skupština DŠA "NIza". Dosadašnji predsjednik Stjepan Paska, zbog privatnih obveza i fakulteta, predao funkciji novo izabranom predsjedniku od strane Skupštine Mladenu Serdar, koji dosada vršio funkciju dopredsjednika. Novi dopredsjednik je Goran Vrbanić. Novi izvršni odbor po odluci Skupštine proširen je sa sedam na jedanaest članova. Primarna djelatnost akademije je sportska poduka djece prvenstveno nogometom, a kojim se bavi trenutno 40-tak djece, te nastupaju u nogometnim ligama mladeži pri Nogometnom središtu Našice.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški