UHBDDR Općine Koška na proslavi VRO Oluja

na . Objavljeno u Obavijesti

Udruga hrvatskih branitelja i dragovoljaca domovinskog rata Općine Koška sudjelovala je na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnici VRO Oluja. U mimohodu prema Kninskoj tvrđavi nosili smo svoj križ i po ulicama grada Knina, zbog čega smo nenamjerno postali simbol ovogodišnjeg Dana pobjede.

Krunicom smo htjeli u prvi plan staviti malog čovjeka i naše selo. Ona ujedno predstavlja zajedništvo te zbližavanje ljudi, i to je upravo ono čemu mi težimo. Ovim činom smo promovirali naše selo i kao takvi postali smo prepoznati svima koji su sudjelovali u proslavi.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški