POKAZNO-TEHNIČKA VJEŽBA “POŽAR NA ZGRADI OSNOVNE ŠKOLE”

na . Objavljeno u Obavijesti

POKAZNO-TEHNIČKA VJEŽBA “POŽAR NA ZGRADI OSNOVNE ŠKOLE”

Pokazno-tehnička vježba Operativnih snaga i sudionika civilne zaštite pod nazivom „Požar na zgradi Osnovne škole“ uspješno je provedena na lokaciji Osnovne škole „Ivane Brlić Mažuranić“, a u sklopu koje je simulirana opasnost od požara. Praktični dio vježbe započeo je simuliranjem požara, koji je najavio domar škole oglašavanjem školskog zvona a kojim je upozorio djelatnike i učenike na provedbu mjera žurne evakuacije prema već utvrđenom planu.

Potom slijedi i dolazak vatrogasaca iz DVD-a Koška i gašenje požara. U vježbi su sudjelovale sve operativne snage sustava civilne zaštite Općine Koška: Stožer civilne zaštite, Postrojba opće namjene Općine Koška, DVD Koška, DVD Breznica Našička, DVD Lug Subotički i DVD Ledenik, predstavnici PP Našice i predstavnici HGSS Stanice Osijek te učenici i učitelji Osnovne škole.

Vježba se organizirala kao nadogradnja provedbe osposobljavanja snaga sustava civilne zaštite lokalne razine: ukupna spremnost stožera, operativnih snaga kao i postrojbe civilne zaštite u suradnji s drugim sudionicima na vježbi.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški