80. godina postojanja Lovačkog društva Sokol Koška

na . Objavljeno u Obavijesti

Lovačko društvo Sokol Koška organiziralo je 3. studenog 2018. proslavu blagdana zaštitnika lovaca, sv. Huberta, a samim time obilježili proslavu 80. godina postojanja Lovačkog društva Sokol Koška. Proslava je započela mimohodom od Doma lovaca i strijelaca do parka u Koški, gdje je organiziran igrokaz ukazanja Sv. Huberta.

Nakon toga održano je misno slavlje u crkvi Sv. Petra i Pavla u Koški. Svečana večera održana je u 19 sati gdje je predsjednik društva Fabijan Semialjac podijelio brojna priznanja osobama zaslužnim u radu lovstva i promociji lovstva.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški