Održana Skupština DVD Breznica Našička

na . Objavljeno u Obavijesti

U subotu navečer u DVD domu u Breznici Našičkog održana je redovita, godišnja, izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Breznica Našička.

Izvješća o radu u prošloj godini podnijeli su predsjednik društva Ivan Mucafir, zapovjednik Oliver Dragozet, financijsko poslovanje Adrijano Patila i u ime Nadzornog odbora Davor Fišer. U prošloj godini DVD Breznica Našička uz redovita ulaganja u opremu, obnovljena je sala i uloženo je u obrazovanje članstva, pa je 5 članova završilo tečaj za vatrogasca. Također povećan je broj mladeži u društvu i osnovana ekipa mladeži od 10-16 godina. Na područnom natjecanju Vatrogasne zajednice Našice u Podgoraču ekipa djece do 10 godina osvojila je prvo mjesto a ekipa žena je bila treća, uz sudjelovanje muške ekipe i mladeži do 16 godina. DVD je sudjelovao na desetak natjecanja u okolici, a po prvi put na Kup-u u Zaprešiću. Uz sve ostale zadaće društvo se iskazalo u humanitarnoj akciji zbrinjavanja jednog mještana beskućnika u organizaciji Općine Koška. Za ovu godinu planirana je kupnja novijeg navalnog vozila uz financijsku pomoć Općine Koška. Novo vozilo bi znatno pridonijelo efikasnosti društva kod gašenja požara ili u slučaju poplavljivanja kućanstava. Također je planirana obnova garaže, izgradnja vatrogasnog poligona, kupnja potrebite opreme i obrazovanje članova posebno mlađih. Uz mnogobrojne članove društva, gostiju iz desetak okolnih DVD-a, skupštini su bili nazočni Zoran Kovačević načelnik Općine Koška sa nekoliko vijećnika, Vlatko Gašić predsjednik Vatrogasne zajednice Našice sa delegacijom, župnik vlč. Nikola Legac, predstavnici NK Mladost Breznica Našička i Udruge žena Breznica. Načelnik Općine Koška Zoran Kovačević pohvalio je rad društva u prošloj godini, te obećao svu potrebitu pomoć u kupnji novog navalnog vozila koje bi rad društva diglo na jednu novu razinu. Vlatko Gašić predsjednik VZ Našice posebno je pohvalio društvo zbog rada sa djecom koja postižu odlične rezultate na natjecanjima. Na kraju zahvaljeno je svim sponzorima na čelu sa Općinom Koška i svima koji su na bilo koji način pomogli rad DVD Breznica Našička u prošloj godini.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški