Skupština Dječje športske akademije "Niza"

na . Objavljeno u Obavijesti

U subotu navečer održana redovita, izvještajna i godišnja Skupština Dječje športske akademije "Niza". Uz redovita izvješće o radu u prošloj, predstavljena su izvještaji o planu o radu za 2019. Izvješće su podnijeli predsjednik Mladen Serdar, blagajnica Vesna Janković i u ime Nadzornog odbora Goran Pajnić.

Protekla godina ocijenjena je solidnim uspjehom. Djeca, ukupno 44, nastupaju kroz ekipe pionira i juniora u nogometnim ligama pri Nogometnom središtu Našice i postižu dobre rezultate. DŠA Niza je poslovala pozitivno, te osigurala djeci trenere, te odgovarajuću sportsku opremu i rekvizite za bavljenje nogometom. Od većih manifestacija udruga je organizirala 2. nogometna turnira u kategoriji početnici, djeca do 10 godina i pioniri, djeca do 14 godina uz sudjelovanje 10 nogometnih ekipa i preko 120 djece. Također već dugi niz godina organiziran je veliki maskenbal, koji postaje i tradicija, uz bogatu tombolu u kojoj je glavna nagrada sedmo dnevno ljetovanje na moru. Ove godine maskenbal je zakazan u subotu 23.2. Skupštini uz članove, djecu i mještane prisustvovali su ispred Općine Koška, gđa. Štefica Kuzminski predsjednica općinskog vijeća, te vijećnici Željko Ćosić i Ivica Jurišić. Na kraju je zahvaljeno svim sponzorima na čelu sa Općinom Koška, te svima koji su na bilo koji način pomogli radu akademije.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški