Maskenbal u Nizi 2020.

na . Objavljeno u Obavijesti

U subotu u Nizi u organizaciji Dječje športske akademije "Niza" održan maskenbal koji pomalo prelazi u tradiciju. Uz živu glazbu zabavilo se puno mještana i gostiju iz okolice. Bilo je tu raznoraznih maski, pa je organiziran izbor najljepše maske uz bogatu tombolu. Maskenbal je potrajao dugo u noć....

U nedjelju navečer je održana redovita, godišnja i izvještajna Skupština DŠA "Niza". Uz izvještaje za prošlu godinu, predstavljeni su planovi za ovu godinu, te je zahvaljeno svima na čelu sa Općinom Koška, koji su pomogli radu akademije. Skupštini su prisustvovali načelnik Zoran Kovačević, donačelnik Miroslav Čukić i općinski vijećnik Željko Ćosić.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški