Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Maskenbal u Nizi 2020.

U subotu u Nizi u organizaciji Dječje športske akademije "Niza" održan maskenbal koji pomalo prelazi u tradiciju. Uz živu glazbu zabavilo se puno mještana i gostiju iz okolice. Bilo je tu raznoraznih maski, pa je organiziran izbor najljepše maske uz bogatu tombolu. Maskenbal je potrajao dugo u noć....

U nedjelju navečer je održana redovita, godišnja i izvještajna Skupština DŠA "Niza". Uz izvještaje za prošlu godinu, predstavljeni su planovi za ovu godinu, te je zahvaljeno svima na čelu sa Općinom Koška, koji su pomogli radu akademije. Skupštini su prisustvovali načelnik Zoran Kovačević, donačelnik Miroslav Čukić i općinski vijećnik Željko Ćosić.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".