Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Uvodna konferencija Zaželi i ostvari u Općini Koška

U Općini Koška održana je uvodna konferencija u povodu predstavljanja projekta “Zaželi i ostvari u Općini Koška”. Na konferenciji su se nazočnima obratili Zoran Kovačević, načelnik Općine Koška, ravnateljica centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković, te Vesna Dudjak voditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Našice a više o projektu i aktivnostima projekta govorio je voditelj projekta Kornelije Pejić.

Nositelj je projekta Općina Koška, a ciljevi su zapošljavanje i osposobljavanje nezaposlenih žena niže razine obrazovanja koje pripadaju osjetljivoj skupini, s najviše srednjoškolskim obrazovanjem. Krajnji je cilj unaprjeđenje radnog potencijala žena na tržištu rada te prevencija prerane institucionalizacije starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. Od 1. listopada 2018. zaposleno je 20 žena koje pomažu i brinu o 80 osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju.

Načelnik Općine Koška istaknuo je da se s ovim projektom Općina Koška prometnula u vodećeg poslodavca te smo trenutno na rekordno niskoj razini nezaposlenosti na području cijele općine. Broj nezaposlenih osoba je ispod 200. Ovim projektom će se potaknuti socijalna pitanja i korist će biti višestruka, kako za nezaposlene žene koje će se uključiti u tržište rada tako i za stare i nemoćne osobe kojima će se malo olakšati svakodnevni život. Načelnik je svečano dodijelio Ugovore o radu i bicikle kojima će žene obilaziti krajnje korisnike. Za sve uzvanike i partnere upriličen je svečani domjenak nakon konferencije.

Projekt “Zaželi i ostvari u Općini Koška”, financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., ukupne vrijednosti 3.188.715,68 kuna (projekt je 100% financiran bespovratnim sredstvima Europske unije).

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Koška.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Copyright © 2018 projekt Zaželi općina Koška

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".