Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Oglas za upis djece u vrtić

Oglas za upis djece u vrtić

Zahtjev

NOGOMETNI KLUB „MLADOST“ BREZNICA NAŠIČKA

NOGOMETNI KLUB „MLADOST“ BREZNICA NAŠIČKA

Kralja Zvonimira 6, Breznica Našička

OIB:44326718802

IBAN: HR4023900011100178583

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt:

Boris Malogorski, predsjednik +385 92 1355243

Vladimir Torčić, tajnik     +385 98 9056787

 

Članovi uprave u mandatu 2021.-2025. godine:

Boris Malogorski, predsjednik

Vladimir Torčić, tajnik

Branimir Krištof, član

Davor Lah, član

Domagoj Bosak, član

 

Članak o održanoj Skupštini

 

U subotu 27.veljače u prostorijama NK „Mladost“ Breznica Našička održana je 73. redovna izborna Skupština kluba. Sjednici su nazočili članovi kluba i predstavnici Općine Koška, načelnik g. Zoran Kovačević i dopredsjednik Općinskog vijeća općine Koška g. Borislav Janjić. Podnesena su izvješća o radu u protekloj godini, financijsko izvješće za 2020. godinu te je izabran i novi izvršni odbor. Za predsjednika kluba izabran je Boris Malogorski, tajnika Vladimir Torčić, dok su za članove izvršnog odbora izabrani Branimir Krištof, Davor Lah i Domagoj Bosak.

Dosadašnji predsjednik Danijel Kovačević osvrnuo se na rad uprave u proteklom mandatu i iskazao veliko zadovoljstvo postignutim. Istaknuo je da je u protekle četiri godine kroz razne programe i projekte u klub uloženo gotovo pola milijuna kuna, te da je sportski objekat NK Mladosti jedan od najuređenijih u okolici. Zahvalio se svima koji su sudjelovali u dosadašnjem radu, a posebno Općini Koška i načelniku g. Zoranu Kovačeviću na podršci kroz ove četiri godine. Novom predsjedniku i upravi poželio je puno uspjeha u radu.

 

DVD Breznica Našička

Održana redovita izvještajna Skupština Dobrovoljno vatrogasnog društva Breznica Našička. Bila je to 87. Skupština DVD-a osnovanog davne 1931. Izvještaje su podnijeli predsjednik Ivan Mucafir, zapovjednik Oliver Dragozet i predsjednik nadzornog odbora Davor Fišer.

U prošloj godini DVD Breznica Našička je bila domaćin područnog natjecanja Vatrogasne zajednice Našice, koje je održano uz pomoć Općine Koška, VZ Našice, NK Mladost Breznica Našička uz korištenje igrališta i prostorija, te više donatora i volontera. Također ulagano je u vatrogasnu opremu, pogotovo za mladež, krovište doma sanirano kao i kuhinja, a DVD je i sudjelovao u humanitarnoj akciji zbrinjavanja jednog mještana. Posebno je pohvaljena dječja ekipa koja je na natjecanju bila prva pri VZ Našice, a na županiji Osječko- baranjskoj druga ekipa ukupno. Pohvaljena je i ženska ekipa koja se također kroz područno natjecanje plasirala na županijsko natjecanje. U planu za ovu godinu navedeno je uz standardno ulaganje u opremu i sredstva i otkup zemljišta do vatrogasnog doma. Na toj parceli u dogledno vrijeme u planu izgradnja je vatrogasnog poligona i dječjeg igrališta. Od gostiju sudjelovali su na Skupštini načelnik Općine Koška Zoran Kovačević, donačelnik Miroslav Čukić i nekoliko općinskih vijećnika, predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić sa suradnicima, predsjednik NK Mladost Breznica Našička Danijel Kovačević sa suradnicima i predstavnice Udruge žena Breznica. Također sudjelovali su i članovi desetak okolnih DVD -a, a po prvi put i članovi nedavno novoosnovanog DVD Lug Subotički. Načelnik Općine Koška Zoran Kovačević izrazio je zadovoljstvo radom DVD-a Breznica Našička i obećao i daljnju potporu u radu i nabavci potrebne opreme, pošto su vatrogasci svojim predanim radom kod prirodnih nepogoda prošlih godina to zaslužili. Predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić pohvalio je organizaciju područnog vatrogasnog natjecanja, te također pohvalio odličan rad sa djecom koja garantiraju budućnost ovog DVD-a. Na kraju podijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima i sponzorima. Druženje je nastavljeno uz večeru za sve sudionike, koju je pripremila vrijedna ženska ekipa DVD-a, te uz živu glazbu.

DVD Lug Subotički

Dobrovoljno vatrogasno društvo je humanitarnog karaktera i u budućnosti će biti na usluzi svim mještanima sela Luga Subotičkog, u vidu preventivnog djelovanja, zaštite od požara i bilo koje druge ugroze i pomoći. Društvo će pored okupljanja odraslih osoba okupljati pomladak i mladež koje će kroz vježbe, natjecanja i obrazovanja uvoditi u vatrogastvo i učiti ih da je humano pomagati drugima u nevolji te ih tako učiti zajedničkom radu i životu.

Streljački klub "Koška"

Streljački klub «Koška» u 2009.godini navršio je 57 godina svog postojanja i rada. Klub je osnovan 01.06.1960.godine pod imenom «Rade Končar» Koška, a 1991. godine rascjepom bivše države klub je promijenio ime u Streljački klub «Koška».

Upis djece u programe Dječjeg vrtića Tintilinić Koška za 2017./18. godinu

Upis djece u programe Dječjeg vrtića Tintilinić Koška za 2017./18. godinu.

Udruge općine Koška

Popis svih udruga na području općine Koška s navedenim adresama i predsjednikom udruge.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.