PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Završna konferencija Projekta "Zaželi i ostvari u Općini Koška“

na . Objavljeno u Dokumenti Faza 1

U četvrtak , 8 listopada 2020. godine, u Domu lovaca i strijelaca u Koški održana je Završna konferencija projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška“. Projekt vrijedan 3.188.715,68 HRK financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, točnije iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te traje dvije i pol godine, od 30. svibnja 2018. do 30. studenog 2020. godine.

Uvodna konferencija Zaželi i ostvari u Općini Koška

na . Objavljeno u Dokumenti Faza 1

U Općini Koška održana je uvodna konferencija u povodu predstavljanja projekta “Zaželi i ostvari u Općini Koška”. Na konferenciji su se nazočnima obratili Zoran Kovačević, načelnik Općine Koška, ravnateljica centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković, te Vesna Dudjak voditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Našice a više o projektu i aktivnostima projekta govorio je voditelj projekta Kornelije Pejić.

Nabavljeni bicikli za projekt "Zaželi"

na . Objavljeno u Dokumenti Faza 1

U sklopu projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška– Program zapošljavanja žena u Općini Koška“ UP.02.1.1.05.0133 nabavljeni su bicikli kako bi zaposlene žene brže i lakše došle do korisnika. Putem ovog projekta 80 starijih i nemoćnih stanovnika Općine Koška će na pune dvije godine dobiti podršku i pomoć u kući te će im se na taj način barem malo olakšati i ublažiti nepovoljan položaj u kojem se nalaze. Ukupna vrijednost nabaljenih bicikala je 29.980,00 kuna.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Koška.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Copyright © 2018 projekt Zaželi općina Koška

Vrijeme u Koški