PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Završna konferencija Projekta "Zaželi i ostvari u Općini Koška“

na . Objavljeno u Dokumenti Faza 1

U četvrtak , 8 listopada 2020. godine, u Domu lovaca i strijelaca u Koški održana je Završna konferencija projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška“. Projekt vrijedan 3.188.715,68 HRK financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, točnije iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te traje dvije i pol godine, od 30. svibnja 2018. do 30. studenog 2020. godine.

Projekt čiji je nositelj Općina Koška proveden je u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Našice. Kroz ovaj projekt na razdoblje od dvije godine bilo je zaposleno 20 teže zapošljivih žena koje su brinule o 80 krajnjih korisnika, odnosno starijim i nemoćnim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Nezaposlene žene su pored zaposlenja kroz ovaj projekt stekle i zvanje njegovateljice čime su još uspješnije pružale pomoć i njegu starijim i nemoćnim osobama.

Prezentaciju o provedbi projekta i njegovim rezultatima prezentirao je voditelj projekta Kornelije Pejić. Nazočnima su se također obratio i načelnik Općine Koška Zoran Kovačević ističući uspješnost i vrijednost provedenog projekta u nadi da se projekt koji je Općina prijavila kroz „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.“  i koji je prošao prvu fazu administrativne provjere nastavi gdje bi priliku za zapošljavanje dobilo 20 teže zapošljivih žena sa područja Općine Koška.

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Koška.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Copyright © 2018 projekt Zaželi općina Koška

Vrijeme u Koški