PRIJAVA NEPROPISNO ODBAČENOG OTPADA

na . Objavljeno u Gospodarenje otpadom

Sukladno odredbi čl. 36. st. 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine“, broj 94/13. i 73/17.) obveza Općine Koška je uspostava sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu, te uspostava sustava evidentiranja lokacija odbačenog otpada.

Obavijest - odvoz otpada

na . Objavljeno u Gospodarenje otpadom

Obavještavamo Vas da dana 01.05.2018. na Praznik rada nećemo izvršiti redovnu uslugu odvoza miješanog komunalnog otpada. Svi odvozi predviđeni za utorak 01.05.2018, biti će izvršeni u srijedu, 02.05.2018. Podsjećamo vas na nužnost pravovremene postave spremnika za otpad na dan odvoza najkasnije do 06:00 h, kako se ne bi desilo da vam se otpad ne odveze. Eko Flor

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški