Dječji vrtić Tintilinić

Objavljeno u Zajednica

Jelovnik 1 Jelovnik 2 Jelovnik 3 Jelovnik 4

 

Roditeljski Zapisnik  Zapisnik 1 Zapisnik 2

 

OBAVIJEST ZA RODITELJE VRTIĆKE DJECE

Komunikacija za vrijeme COVID-19 pandemije

Dječji vrtić „Tintilinić“ počeo je radom od 1. prosinca 1997. , temeljem Rješenja Ureda za prosvjetu, kulturu , informiranje, šport i tehničku kulturu Osječko - baransjke županije. Smješten je u samostojećem objektu s velikom okućnicom, koja je funkcionalno uređena kako bi djeci boravak na svježem zraku bio što ugodniji, te kako bi mogli zadovoljiti svoje potrebe za športskim aktivnostima i igrom (penjalica, tobogan i mrežom za penjanje, ljuljačke, klackalice , pješčanik, travnjak za nogomet i jutarnju gimnastiku, te asfaltirani dio za sportske igre -vožnju romobilima, utrke, košarku, crtanje kredama itd.). Prostor se stalno oplemenjuje novim sadržajima za provođenje životno-praktičnih aktivnosti, tako dan brzo prođe u zanimljivim aktivnostima na svježem zraku.

Unutarnji prostor sastoji se od velikog i malog boravka, blagovaonice, 2 garderobe, kuhinje, te 3 sanitarna čvora. Vrtić je opremljen brojnom i kvalitetnom didaktičkom opremom, tako da svako dijete može naći nešto za igru i zabavu. Sve je kao kod kuće – mali prostor, prisna atmosfera, svi stalno na okupu i svi stalno dostupni jedni drugima, tako da se djeca vrlo brzo adaptiraju. Tijekom godine organiziramo zanimljive izlete, posjete kazališta, posjet zubaru, ljekarni, pekari, mlinu, polju, šumi, osnovnoj školi i drugim institucijama u skladu s programom i interesima djece i roditelja.

TIM čini ODGOJITELJICA-RAVNATELJICA, sa višegodišnjim iskustvom Branka Režić, te po potrebi vanjska suradnica, iskusna pedagoginja.

Ostali zaposleni:

Odgojitelj: Gordana Mucafir

Voditelj računovodstva: Danijela Dolenc Semialjac

Kuharica: Jasminka Viljevac

Spremačica: Ružica Tomašić

Djelujemo kao jedna velika složna obitelj i brinemo da atmosfera bude uvijek ugodna i opuštena, kako bi djeca što manje osjetila odvojenost od doma, a roditelji osjećali da su im djeca zaista dobro zbrinuta. Osmjeh djece koja ujutro s veseljem dolaze u vrtić, najveći nam je poticaj za rad. Upisujemo djecu petogodišnjake i polaznike predškole i naš rad se bazira na indvidualnom pristupu svakom djetetu, razvijanju osobnosti, poticanju razvoja talenata. Mješovita dob vrlo povoljno utiče na napredak manje djece, jer nastoje dostići „veće“ prijatelje. U sklopu redovitog 6 satnog programa, obogaćenog likovnim, dramskim i glazbenim radionicama, provodimo i program pripreme za školu.

Radno vrijeme vrtića je od 6 do 19 sati

odgojitelj - ravnatelj, Branka Režić, jedan mjesec od 7-15h, drugi od 8-16h

odgojitelj, Gordana Mucafir, jedan mjesec od 7-15h, drugi od 8-16h

voditelj računovodstva, Danijela Dolenc Semialjac od 7 – 15 sati

kuharica, Jasminka Viljevac od 7 – 15 sati

spremačica, Ružica Tomašić, dvokratno od 6-10h i od 15-19h

Odgojno – obrazovni rad Dječjeg vrtića Tintilinić Koška ostvaruje se u dva programa, u vremenu od 7 – 16 sati.

Naš stručni tim uvijek stoji na raspolaganju za individualne informacije i konzultacije.

 

Dokumenti:

 ZAHTJEV ZA UPIS U VRTIĆ

Statut

Izmjene statuta - 2015.

Pristup informacijama

Prehrana u vrtiću

Priprema za školu!

Katalog informacija

Odluka o utvrđivanju mjerila za određivanje načina i uvjeta sudjelovanja roditelja

Mjerila

Povjerenstvo

Prvilnik o upisu

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški