Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

DVD Breznica Našička

Održana redovita izvještajna Skupština Dobrovoljno vatrogasnog društva Breznica Našička. Bila je to 87. Skupština DVD-a osnovanog davne 1931. Izvještaje su podnijeli predsjednik Ivan Mucafir, zapovjednik Oliver Dragozet i predsjednik nadzornog odbora Davor Fišer.

U prošloj godini DVD Breznica Našička je bila domaćin područnog natjecanja Vatrogasne zajednice Našice, koje je održano uz pomoć Općine Koška, VZ Našice, NK Mladost Breznica Našička uz korištenje igrališta i prostorija, te više donatora i volontera. Također ulagano je u vatrogasnu opremu, pogotovo za mladež, krovište doma sanirano kao i kuhinja, a DVD je i sudjelovao u humanitarnoj akciji zbrinjavanja jednog mještana. Posebno je pohvaljena dječja ekipa koja je na natjecanju bila prva pri VZ Našice, a na županiji Osječko- baranjskoj druga ekipa ukupno. Pohvaljena je i ženska ekipa koja se također kroz područno natjecanje plasirala na županijsko natjecanje. U planu za ovu godinu navedeno je uz standardno ulaganje u opremu i sredstva i otkup zemljišta do vatrogasnog doma. Na toj parceli u dogledno vrijeme u planu izgradnja je vatrogasnog poligona i dječjeg igrališta. Od gostiju sudjelovali su na Skupštini načelnik Općine Koška Zoran Kovačević, donačelnik Miroslav Čukić i nekoliko općinskih vijećnika, predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić sa suradnicima, predsjednik NK Mladost Breznica Našička Danijel Kovačević sa suradnicima i predstavnice Udruge žena Breznica. Također sudjelovali su i članovi desetak okolnih DVD -a, a po prvi put i članovi nedavno novoosnovanog DVD Lug Subotički. Načelnik Općine Koška Zoran Kovačević izrazio je zadovoljstvo radom DVD-a Breznica Našička i obećao i daljnju potporu u radu i nabavci potrebne opreme, pošto su vatrogasci svojim predanim radom kod prirodnih nepogoda prošlih godina to zaslužili. Predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić pohvalio je organizaciju područnog vatrogasnog natjecanja, te također pohvalio odličan rad sa djecom koja garantiraju budućnost ovog DVD-a. Na kraju podijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima i sponzorima. Druženje je nastavljeno uz večeru za sve sudionike, koju je pripremila vrijedna ženska ekipa DVD-a, te uz živu glazbu.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.