Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt Zaželi u Općini Koška faza III skrbit će o 120 krajnjih korisnika

U Općini Koška dana 1. veljače 2023. godine počele su s radom 20 žena, pripadnica ciljane skupine, u okviru programa Zaželi i projekta pod nazivom „Zaželi u Općini Koška – faza III“ kojim je još jednom osigurana neophodna pomoć starijim i nemoćnim osobama s područja Općine Koška, a ženama u nepovoljnom položaju na tržištu rada omogućeno zapošljavanje.

Prilikom potpisa ugovora načelnik Općine Koška izrazio zadovoljstvo što Općina Koška ima mogućnosti nastaviti s realizacijom ovakvih hvalevrijednih projekata uz stopostotno financiranja iz Europskog socijalnog fonda. Projektima iz programa Zaželi omogućava se ženama, pripadnicama ciljane skupine, da kroz zapošljavanje poboljšaju životni standard za sebe i svoje obitelji, a istovremeno se starijim osobama koje se teže skrbe o sebi i vlastitom domaćinstvu pruža odgovarajuća pomoć kako bi što duže ostali u svojim domovima. Ovime se pridonosi i procesu deinstitucionalizacije te širenju mreže socijalnih usluga u zajednici.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 988.600 kn, nositelj projekta je Općina Koška, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Osijek i Centar za socijalnu skrb Našice.Projekt financira Europska unije iz Europskog socijalnog fonda.

Potpisan ugovor Zaželi u Općini Koška faza III

Općina Koška provodi III fazu projekta „Zaželi“ pod nazivom „Zaželi u Općini Koška – Faza III“ u suradnji s partnerima: Hrvatskim zavodom za zapošljavanje-Područni ured Osijek i Centrom za socijalnu skrb Našice.

Ukupna vrijednost Projekta je 988.600,00 kn

Projekt je 100% bespovratno financiran iz EU potpore.

Cilj ovog projekta je zaposliti i osnažiti žene, pripadnice ranjivih i teže zapošljivih skupina na ruralnom području općine Koška, olakšati im pristup tržištu rada, te njihovim zapošljavanjem i pružanjem usluga krajnjim korisnicima socijalno uključiti obje kategorije.

Projekt se provodi u trajanju od 6 mjeseci.

Provedbom projekta bit će zaposleno 20 žena koje pripadaju ranjivim skupinama, te su u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Stvorene radne navike i iskustvom ciljanih skupina reaktiviran je položaj trajne nezaposlenosti u ponovno aktivnu osobu.

Nakon završetka projektnih aktivnosti ciljna skupina (20) će steći vrijedno radno iskustvo i osjećaj korisnosti što im otvara mogućnost nastavka pružanja raznih usluga krajnjim korisnicima i olakšava pristup tržištu rada.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Koška.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Copyright © 2018 projekt Zaželi općina Koška

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.