Međugeneracijska solidarnost kroz kulturu i sport – likovne radionice i radionice ručnog rada

na . Objavljeno u Novosti

Sadržaj: U sklopu projekta "MEĐUGENERACIJSKA SOLIDARNOST KROZ KULTURU I SPORT“ na kojem su partneri LAG Karašica, Općina Bizovac, Općina Koška i Općina Punitovci, održane su prve radionice (likovna i ručni rad) u Domu lovaca i strijelaca u Koški. Nikolina Steinbruckner je objasnila sudionicama kako je zamislila provedbu i koje će slikarske tehnike provoditi. Andrea Krišto je sve sudionice upoznala sa tehnikama oslikavanja.

90. godina DVD Breznica Našička

na . Objavljeno u Novosti

U subotu u Breznici Našičkoj obilježena obljetnica 90 godina od osnutka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Breznica Našička. Nakon okupljanja gostiju, održana je Sveta Misa u obližnjoj crkvi sv. Martina na kojoj je posvećena nova zastava društva. Kum zastave je bio načelnik Općine Koška Zoran Kovačević. Nakon toga održana je pokazna vježba gašenja požara na zapaljenom automobilu koju su odradili u cijelosti članovi DVD-a. Od gostiju na svečanoj Skupštini je ispred Županije bio dožupan Josip Miletić, ispred Općine Koška načelnik Zoran Kovačević, ispred Vatrogasne zajednice Osječko - baranjske županije Dragan Krleža, ispred Vatrogasne zajednice Našice predsjednik Vlatko Gašić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Danijel Matković i predstavnik tvrtke Vatropromet d.o.o Luka Hrgović, te također veliki broj članova DVD-a iz okolnih mjesta.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški