Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Završna konferencija Projekta "Zaželi i ostvari u Općini Koška“

U četvrtak , 8 listopada 2020. godine, u Domu lovaca i strijelaca u Koški održana je Završna konferencija projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška“. Projekt vrijedan 3.188.715,68 HRK financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, točnije iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te traje dvije i pol godine, od 30. svibnja 2018. do 30. studenog 2020. godine.

Zaposlenice projekta uspješno završile osposobljavanje

U sklopu projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška“ predviđena je edukacija koja će ženama omogućiti veću konkurentnost na tržištu rada nakon završetka projekta.

Podjela paketa za projekt zaželi

Jučer je stigao prvi set paketa koji će biti podijeljen krajnjim korisnicima u sklopu projekta Zaželi i ostvari u Općini Koška.

Uvodna konferencija Zaželi i ostvari u Općini Koška

U Općini Koška održana je uvodna konferencija u povodu predstavljanja projekta “Zaželi i ostvari u Općini Koška”. Na konferenciji su se nazočnima obratili Zoran Kovačević, načelnik Općine Koška, ravnateljica centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković, te Vesna Dudjak voditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Našice a više o projektu i aktivnostima projekta govorio je voditelj projekta Kornelije Pejić.

Nabavljeni bicikli za projekt "Zaželi"

U sklopu projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška– Program zapošljavanja žena u Općini Koška“ UP.02.1.1.05.0133 nabavljeni su bicikli kako bi zaposlene žene brže i lakše došle do korisnika. Putem ovog projekta 80 starijih i nemoćnih stanovnika Općine Koška će na pune dvije godine dobiti podršku i pomoć u kući te će im se na taj način barem malo olakšati i ublažiti nepovoljan položaj u kojem se nalaze. Ukupna vrijednost nabaljenih bicikala je 29.980,00 kuna.

Osposobljavanje za njegovateljicu starijih i nemoćnih osoba

Jučer je započelo osposobljavanje za njegovateljicu starijih i nemoćnih osoba u sklopu projekta „Zaželi i ostvari u Općini Koška“ UP.02.1.1.05.0133 financiran sredsvima iz Europskog socijalnog fonda.

Javni poziv za korištenje usluge potpore i podrške u kućanstvu

Općina Koška objavljuje javni poziv za iskaz interesa starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju za korištenje usluge potpore i podrške u kućanstvu.

PROGRAM ZAŽELI - POTPISAN UGOVOR

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova EU pod nazivom „Zaželi i ostvari u Općini Koška“ vrijedan 3.188.715,88 kuna potpisao je načelnik Općine Koška Zoran Kovačević s ministrom rada i mirovinskog sustava mr. sc. Markom Pavićem na zajedničkom sastanku u Karlovcu 30. Svibnja 2018. Ovaj projekt Općina Koška pod nazivom „Zaželi i ostvari u Općini Koška“ financirat će se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda, a provodit će se u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Koška.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Koška.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Copyright © 2018 projekt Zaželi općina Koška

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.