Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Zabrana sakupljanja glomaznog otpada s javnih površina

Sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom (“Narodne novine”, broj 94/13.), obavještavamo stanovnike naše Općine da je od stupanja na snagu narečenog Zakona - zabranjeno je sakupljati glomazni otpad s javnih površina (ispred obiteljskih kuća). O novom načinu sakupljanja glomaznog otpada stanovništvo će biti naknadno pismeno obaviješteno od strane koncesionara MŰLL-TRANS d.o.o.

Zbog mnogobrojnih upita i potreba komunikacije sa koncesionarom odvoza kućnog otpada, MŰLL – TRANS d.o.o., možete se obratiti na slijedeće adrese i telefone: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; 049-587-826 i 049-587-814

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".