Financijska pomoć području pogođenom potresom

na . Objavljeno u Odluke

Uslijed razornih posljedica potresa dana 28. i 29. prosinca 2020. godine na području gradova Petrinje, Siska i Gline, kao i okolnih gradova i općina u Sisačko-moslavačkoj županiji, ljudskih i materijalnih gubitaka, izražavamo iskrenu sućut obiteljima stradalih.

Nadamo se brzom oporavku ozlijeđenih, kao i brzoj sanaciji štete i obnovi domova, te se s tim ciljem i Općina Koška pridružuje akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“. Za ovu namjenu, iz Proračuna Općine Koška uplaćena su financijska sredstva u iznosu od 40.000,00 kuna.

Ovim putem, želimo zahvaliti svim stanovnicima naše Općine koji su se odazvali humanitarnoj akciji Crvenog križa te donirali prehrambene namirnice, higijenske i zaštitne potrepštine. Također, zahvaljujemo i volonterima DVD-a Koška koji su iste prikupljali u prostorima DVD-a Koška.

U mislima smo sa stanovnicima potresom pogođenih područja.

Zbog ljudskih stradavanja i materijalne štete koju je uzrokovao potres, vjerujemo kako je korištenje pirotehnike u ovim teškim trenutcima neprimjereno stoga pozivamo sumještane da ovih dana iskažu svoju solidarnost izbjegavanjem uporabe istog.

Odluka

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški