Uvođenje selektivnog odvoza smeća

na . Objavljeno u Ostali dokumenti

Koncesionar odvoza smeća na području Općine Koška je objavio način selektiranja različitog komunalnog smeća. Službena objava, kao i kraće informacije, dostupne su u nastavku.

Budući da Zakon o održivom gospodarenju otpadom predviđa da se svaka pojedina frakcija selektivnog otpada sakuplja iz zasebnih spremnika ili vreća, ovim putem ćemo korisnicima dostaviti 3 žute i 3 plave vreća (po jedna za svaki mjesec).

U žutu vreću se odlaže plastika, a u plavu papir. Odvoz je planiran od mjeseca rujna jednom mjesečno, prema rasporedu (RASPORED ODVOZA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA SE ZA OSTATAK MJESECA NE MIJENJA). U dane odvoza korisnici trebaju iznijeti i vreću s papirom i vreću s plastikom i ostaviti na mjestu na kojem inače ostavljaju kantu za komunalni otpad. Ukoliko Vam tijekom mjeseca jedna vreća za papir ili plastiku nije dovoljna, možete iskoristiti vreću od slijedećeg mjeseca, a naši djelatnici će Vam prilikom sakupljanja papira i plastike ostaviti dodatnu vreću.

Službena objava:

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški