Općina Koška upisana u PADOR bazu podataka

Objavljeno u Projekti

Općina Koška se upisala u PADOR bazu podataka uz pomoć Udruge Inforur Koška, koja nudi svim subjektima, potencijalnim prijaviteljima projektnih prijedloga za programe pomoći EU, tehničku pomoć pri upisu u PADOR bazu podataka. PADOR baza podataka prijavitelja projekata za EU fondove, pri EuropeAid-u koji djeluje kao razvojna agencija Europske komisije i upravlja programima pomoći EU. PADOR (eng. “Potential Applicant Dated Online Registration” hrv. online registracija potencijalnih prijavitelja) je baza podataka o organizacijama, tvrtkama te jedinicama lokalne samouprave koje se prijavljuju za projekte Europske komisije iz cijelog svijeta.

Upisom u PADOR potencijalni prijavitelji (kao nositelji ili partneri) projekata za sufinanciranje iz fondova EU, a kasnije i strukturnih i kohezijskih fondova, dobivaju svoj identifikacijski broj (EuropeAidID) u projektima. Običnim rječnikom možemo reći da je Općina Koška ovim upisom dobila svoj OIB ili MB u EU. Prednost upisa u PADOR bazu je skraćivanje administrativne procedure kod pripreme i evaulacije projektnih prijedloga, popunjavanja obrazaca i prijave na natječaje, budući das u podaci o Općini već u bazi.

Europska komisija pomoću PADOR-a svakodnevno stvara ažurirani katalog poslovnih partnera, organizacija, jedinica lokalne regionalne samouprave, udruga te vodi javnu evidenciju o uspješnosti onih sudionika kojima su sredstava dodijeljena I koji su uspješno proveli projekte. Oni postaju poželjni partneri u novim projektima, postižu određenu akreditaciju kod EU fondova te su tako su povećani izgledi za uspješnost novo- prijavljenih projekata.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški