Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proveden projekt "Škola streljaštva u Koški"

Streljački klub „Koška“ Koška je u subotu 17.12. 2022. u prostorijama Doma lovaca i strijelaca Koška predstavio projekt “Škola streljaštva u Koški” ukupne vrijednosti 37.026,75 kn. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva turizma i sporta u iznosu 28.800,00 kn i sredstvima Općine Koška u iznosu 7.758,00 kn. Cilj i zadaća projekta je naznačiti djeci važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću pogotovo u doba postcovid pandemije i ograničenog kretanja. Ovim projektom se omogućilo našim mlađim sugrađanima sudjelovanje u školi streljaštva koju provodimo u našem klubu. Stručno planirana i vođena škola streljaštva je pridonjela unapređenju pshihofizičkih sposobnosti i zdravlja kroz treninge streljaštva a samim time je i unapređeno  psihofizičko stanje djece zbog postcovid situacije. Ovim projektom je poboljšana opća kvaliteta življenja, socijalizacija mladih te stvaranje uvjeta za daljni opstanak sporta u rualnoj sredini. Partner na projektu je osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Koška koja naznačava djeci važnost sporta za daljnji razvoj kako u školovanju tako i u životu.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".