Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Poziv na radionicu

Obavještavamo sve zainteresirane građane da Općina Koška u suradnji s osječkom tvrtkom Staklo-dom D.O.O. Osijek i ovlaštenim energetskim certifikatorom organizira predavanje na temu energetske obnove obiteljskih kuća.

Prijavom na natječaj građani mogu ostvariti sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 60% za radove na povećanju toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora, ugradnji sustava za korištenje obnovljivih izvora energije i postavljanje nove fotonaponske elektrane.

RADIONICA će se održati u ponedjeljak, 05. veljače 2024. godine u Domu lovaca i strijelaca u Koški s početkom u 18:00 sati.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti kod organizatora radionice, predstavnika tvrtke Staklo-dom d.o.o. putem mobitela 0998633099, ili maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.