Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dan Općine Koška

Programske aktivnosti općine Koška obuhvaćaju različite političke, gospodarske, ekonomske, sportske, društvene, kulturne, te humane djelatnosti, pa u ozračju  blagdana sv. Petra i Pavla, te ujedno i Dana općine Koška, Kulturno umjetničko društvo ''Koškani'' priredit će žiteljima Koške, prigodan glazbeni program, koji će  upotpunili  dodjelom nagrada najboljim učenicima O.Š. I.B.Mažuranić , te dodjelom javnih priznanja sportašima, te priznanja za humanost.

Akademija prerasta u tradicionalni oblik održavanja, a  članovi Kulturno umjetničkog društva ''Koškani'', kao nosioci glazbenog dijela programa,  svojim  će stilski i sadržajno različitim glazbenim izričajem, uz njihove  goste:  ŽVS ''Đakovčanke'', klapu ''Slavonica'', te vokalne soliste Borisa Šilija i Željka Ergotića, naravno uz domaće snage, žensku vokalnu skupinu i tamburaški orkestar  priuštiti  mještanima pravu glazbenu poslasticu. Ovim koncertom društvo obilježava ujedno i 35.g. rada i postojanja KUD-a''Koškani'', te 15.g kontinuiranog rada ''Škole tambure'', tako da su članovi društva maksimalno angažirani, te su s puno optimizma i entuzijazma ušli u ovaj projekt,  koji je u glazbenom kontekstu organiziran na zavidnoj razini!

Koncert će se  održati 27.06.2014. u 18,30 sati u prostoru kino dvorane u Koški.

Dobro došli dragi gosti!!

Predsjednik KUD-a ''Koškani'' Koška, Danijel Rihter!

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".