Online virtualna igraonica - objava dječjeg vrtića Tintilinić Koška

na . Objavljeno u Novosti

Zbog ograničavanja širenja virusa COVID-19 roditeljima je u Hrvatskoj onemogućeno da djecu dovode u dječje vrtiće, a kako biste što kvalitetnije proveli vrijeme s djecom, dječji vrtić Tintilinić Koška vam preporučuje Online virtualnu igraonicu. Kako bi se roditeljima i drugima koji čuvaju djecu, omogućilo da s djecom prate vrtićki odgojno-obrazovni program, Dječji vrtić Čigra iz Zagreba pokrenuo je Čigrinu virtualnu igraonicu, a koja može koristiti svima u Hrvatskoj. Igraonica je napravljena na platformi Padlet i svakoga radnog dana donosi raznovrsne sadržaje za djecu vrtićke dobi. U Čigrinoj virtualnoj igraonici roditelje i djecu očekuju objašnjenje što je to koronavirus i važnost pranja ruku, vježbe yoge za najmlađe, poticajni zadaci iz matematike te oni za stjecanje predčitalačkih vještina. Sve to prate zanimljive priče i prijedlozi za zabavu.

Virtualna igraonica vam je dostupna na: https://padlet.com/cigrahypo/fnvdv28sj0vk

DV Tintilinić Koška, Branka Režić

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški