Održana Skupština NK Omladinac Niza

na . Objavljeno u Novosti

U subotu 6.3.2021., održana redovita godišnja izvještajna Skupština NK Omladinac Niza. Nakon izvješća od prošle godine, predstavljeni su plan rada i financije za ovu godinu. Predsjednik kluba Robert Jakovac nakon iznesenih izvještaja ukazao je na problem rezultata seniorske ekipe koja se bori na opstanak u 2. ŽNL Našice. Kriza rezultata traje već dosta dugo uzrokovana odlaskom nekih ključnih igrača prošle sezone, ali nema predaje, seniorska ekipa trenira konstantno i igrači će poduzet sve da se ostane u ligi. Nakon toga obratio se okupljenima i načelnik Općine Koška g. Zoran Kovačević, naglasio da je zadovoljan radom i stabilnošću kluba, obećao daljnju podršku Općine u radu kluba, te izrazio nadu da će i rezultati doći vremenom. Od radova u prošloj sezoni uređene su domaća i gostujuća svlačionica, garderoba te okrečene prostorije na katu domu, kupljena nova sušilica za robu i razni sitni inventar, te potrebita sportska oprema. Ove sezone u planu je uređene i zatvaranje terase, te uređenje ograde igrališta (gelendera), zaštitnih mreža iza golova i postavljanje novih kućica za pričuvne igrače. Na kraju je zahvaljeno svim sponzorima kluba na čelu sa Općinom Koška.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški