Nastavak zapošljavanja u projektu Zaželi faza II - Lag Karašica

na . Objavljeno u Novosti

Dana 1. travnja 2021. godine u LAG-u Karašica započele su sa radom 8 žena za pomoć u kući u sklopu projekta „Učim, radim, pomažem Slavoniji II“. Projekt je financiran iz poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena“ iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Navedene zaposlenice će raditi na određeno vrijeme od 12 mjeseci (od 1. travnja 2021. do 31. ožujka 2022.) te će skrbiti za 48 krajnjih korisnika, osoba starije životne dobi te osoba u potrebi s cijelog područja Općine Koška.

Projekt je vrijednosti 5.000.000,00 HRK nositelj projekta je LAG Karašica, a partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Valpovo i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba u Osijeku.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poduzetnička zona Zadar

Općina Koška potencijalnim gospodarskim i poduzetničkim projektima nudi izvrsnu priliku za rad u poduzetnička zonai Zadar. Sve detalje o ovom projektu i zoni namijenjenoj poduzetnicima pročitajte u nastavku.

Mapa stranica

Ne možete pronaći traženo? Stranice općine Koška nude Vam napredno pretraživanje - dovoljno je u polje "traži" pri vrhu stranica upisati željeni pojam i pretraga počinje automatski. Također pregledom "Mapa stranica" možete vidjeti sve stranice, kao i objave.

Vrijeme u Koški