Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Potpisan ugovor o sufinanciranju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU_Izgradnja javne rasvjete Ledenik-Faza II

Općina Koška potpisala je Ugovor sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije za projekt izgradnje javne rasvjete u Ledeniku – Faza II. Ministarstvo je sufinanciralo prijavljeni projekt s 160.000,00 kn za izgradnju javne rasvjete, dok će ostatak troškova snositi Općina Koška. Ovo je nastavak dosadašnje uspješne izgradnje energetski učinkovite javne rasvjete koja se provodi u svim naseljima Općine Koška uz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, cilj Općine Koška je u svim naseljima postaviti ekološku i učinkovitu javnu rasvjetu.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".