Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Potpisan ugovor s Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade

Državna tajnica Željka Josić,dr.med u ime Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i načelnik Općine Koška Zoran Kovačević,dipl.oec potpisali su  18. travnja 2023. u Zagrebu Ugovor o dodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023.godine.

Riječ je o demografskoj mjeri kojom se osigurava financijska potpora za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u općinama Republike Hrvatske, prvenstveno u općinama u kojima nedostaje, ili je slabo razvijena institucionalna skrb za djecu rane i predškolske dobi, a sukladna je Programu potpore za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u općinama RH i Provedbenom planu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za razdoblje od 2021. - 2024.godine.

Ovim ugovorom će Središnji državni ured za demografiju Općini Koška sufinancirati potporu za predškolsku djelatnost u 2023.godini za razdoblje od 11 mjeseci u pedagoškoj godini 2022./2023. u ukupnom iznosu od 21.776,00 eura. Sredstva financijske potpore su uvjetovana i mogu se koristiti isključivo za izdatke za radnike i njihova materijalna prava poput plaća i drugih naknada, prehranu djece te materijalne izdatke za uvjete boravka djece kao što su materijalni izdaci, energija i komunalije, te tekuće održavanje objekata i opreme i prijevoz djece.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., stručni suradnik za komunalno gospodarstvo, komunalne djelatnosti i upravu groblja

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.