Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI U OPĆINI KOŠKA

Europski socijalni fond: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Završna konferencija - Zaželi u Općini Koška - Faza II

U petak , 3 lipnja 2022. godine, u Domu lovaca i strijelaca u Koški održana je Završna konferencija projekta „Zaželi u Općini Koška-Faza II“. Projekt vrijedan 1.817.890,00 HRK financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, točnije iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, projekt je trajao 18 mjeseci od 11. siječnja 2021. do 11. srpnja 2022. godine.

Projekt čiji je nositelj Općina Koška proveden je u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Našice. Kroz ovaj projekt na razdoblje od 18 mjeseci bilo je zaposleno 20 teže zapošljivih žena koje su brinule o 120 krajnjih korisnika, odnosno starijim i nemoćnim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Nezaposlene žene su pored zaposlenja kroz ovaj projekt stekle i zvanje njegovateljice čime su još uspješnije pružale pomoć i njegu starijim i nemoćnim osobama.

Prezentaciju o provedbi projekta i njegovim rezultatima prezentirao je voditelj projekta Kornelije Pejić. Nazočnima su se također obratio i načelnik Općine Koška Zoran Kovačević ističući uspješnost i vrijednost provedenog projekta u nadi da se projekt koji je Općina prijavila kroz „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III.“  gdje bi priliku za zapošljavanje dobilo 20 teže zapošljivih žena sa područja Općine Koška.

Javite nam se

Općina Koška

Nikole Šubića Zrinskog 1

31224 Koška

Telefon/faks: 031 / 681 - 001

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba za informiranje

Trebate informacije? Ukoliko trebate informacije koje ne možete pronaći na stranicama, javite se službeniku za informiranje: Jelena Soume, mag.iur. na 031 / 681 - 001 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Služba za informiranje

Komunalna služba

Vlastiti pogon za komunalne djelatnosti i upravu groblja

Zdravko Kuzminski, ing.el., Upravitelj vlastitog pogona

Mob.: 098-458 553

Tel./fax.: 031/681-604

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti klikom na "Više o kolačićima".